Logo

Forlorne kyllinger - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 personer. Stegetid i trykkoger: 10 min.

# Ingredienser

¾ kg skært kalvekød, inder- eller yderlår
salt, peber
2 bdt grofthakket persille
6 spsk smør
2 dl suppe, bouillon eller vand
2 dl fløde
2-3 spsk hvedemel
evt. kulør

* Tilberedning

Bank kødskiverne let og drys salt og peber på dem.
Fordel persillen herpå sammen med halvdelen af smørret.
Rul skiverne sammen herom og fæstn med kødnåle eller bind omkring med bomuldsgarn. 
Brun rullerne i resten af smørret i trykgryden.
Hæld suppen ved og læg låg på gryden.
Bring den på tryk.
Lad rullerne stege i 10 min.
Tag hurtigt trykket af gryden.
Tag rullerne op af gryden og befri dem for kødnåle eller bomuldsgarn.
Hæld fløden i gryden og bring det i kog.
Jævn skyen til sauce.
Hæld lidt af saucen over »kyllingerne« og server resten til sammen med kogte kartofler og agurkesalat.


  
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 913 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?