Logo

Forskellige fisk på spid med peberfrugt og karryris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Forskellige fisk på spid med peberfrugt og karryris

 

2-4 fiskespid, som kan købes i større supermarkeder

1 pose Uncle Ben's curry ris

2 stængler fintsnittede bladselleri

saft fra ½ citron

1 spsk olivenolie

ca. 75 g frisk reven parmesanost

olivenolie til stegning

salt og peber

 

Steg fisken i lidt varm olie, ca. 4-5 minutter på hver side.

Kog risene efter anvisning.

Når de er møre, vendes de med bladselleri, citronsaft, olivenolie, parmesanost, salt og peber.

Server dem lune eller kolde til de gode fiskespid.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.454 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Om tørklædeforbud i skoler?



Effektiv reklame - klik her