Logo

Fransk kalvegryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g kalvekød
salt
peber (gerne citronpeber)
2 gulerødder
150 g grønne bønner
150 g champignon
1 spsk hvedemel
1 hønsebouillon
2 dl kogende vand
½ tsk timian
½ tsk citronpeber
1 dl syltede perleløg
2 dl piskefløde

Steg kødet på panden til det er mørt.
Kryd det med salt og peber.
Tilsæt de snittede gulerødder, bønner og champignon.
Bland hvedemel, bouillon og vand og hæld det over kødet og grønsagerne.
Giv blandingen et opkog.
Tilsæt fløde, krydderier og perleløg. Smag til med salt.
Serveres fx. med kogte kartofler eller ris og madbrød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.925 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her