Logo

Fransk kaninret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 rygfileter af en kanin
champignon
lidt hakkede løg
pulveriseret timian
et laurbærblad
hakket persille
lidt paprika.
bomuldsgarn
smeltet smør.

Sauce:
det ureelle fra kaninen
timian
en æggeblomme
en klump smør.

De to rygfileter af en kanin bankes så flade som muligt, pudses smukt af, og på dem lægges en blanding af finthakkede champignon, lidt hakkede løg, en smule pulveriseret timian, et laurbærblad, hakket persille, det hele smagt til med salt og peber og lidt paprika.

Fileterne rulles sammen om denne blanding og bindes godt til med bomuldsgarn eller lignende. Disse ruller steges ganske langsomt i ovnen under stadig drypning med smeltet smør.

De serveres med løskogte ris med en sauce, som er kogt på det ureelle fra kaninen, smagt til med med timian og kogt så meget ind, at den får en passende konsistens, lieres med en æggeblomme eller to og en klump smør.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 992 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pasta med kalkun og tomatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Friturestegte torskestrimlerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• PorrekyllingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ovnstegte bananer med vanilleisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os