Logo

Frikadeller glutenfri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g hakket kalv og flæsk. 18-20 %
2 æg
Salt
peber
1 stortløg i små tern
1/2 kopvand

Æg, krydderier, løg og vand blandes.
Kødet tilsættes.
Derefter tilsættes hirsegryn og/eller glutenfri rasp til den rette konsistens er opnået.

Steges i mælkefri margarine.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.703 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kalveculotte på grillHer er den perfekte metode til kalveculotte på grill. Kalvestegen grilles ved indirekte...
• Sukkersaltet torsk med olivenbraiseret gulerod og pastinakEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KlipfiskegratinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• HindbærsorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os