Logo

Friskfanget ørred på grill

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 stk friskfanget ørred a ca. 800-1500 g
Agurkesalat
citron
salt og peber
 
Rens ørreden, men behold hovedet på.
Tag en passende mængde agurkesalat, frisk citron saft, salt og peber og
fyld dette i fisken.
Pak den fyldte fisk ind i 2 lag alufolie og læg den på en varm grill og
vend den efter 10-12 min., alt efter størrelse, og giv den endnu 10-12
min. på den anden side.
Tag fisken af og lad den hvile i 5 min.
Server med tilbehør efter smag, årstidens grønt kan anbefales.
 
Tips: Kan laves i ovnen, men grill er at foretrække. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.189 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sur-sød oksekødsgrydeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kogt hamburgerryg med peberrodssauce og gulerødderHamburgerryg er nem mad, selvom det skal koge og trække i 1 time. Kog gerne et større...
• Tortillas med krydret oksekød og masser af lækkert tilbehørTortillas er supernem hverdagsmad. Med masser af salat, sorte bønner og guacamole er denne...
• Valnødde-isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!