Logo

Frisk pasta med kold tunsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 ds tun i vand
1 1/2 dl cremefraiche 18%
1 1/2 dl yoghurt naturel
1 løg
3 spsk kapers
2 tsk dijonsennep
saft af 1/2 citron
400 g frisk pasta fx. fettucine
Tilbehør:
cherrytomater

Hæld tunen til afdrypning i en sigte.
Rør cremefraiche med yoghurt, hakket løg, kapers og sennep.
Smag til med salt, peber og citron.
Vend tunen i dressingen og stil saucen tildækket i køleskabet.
Kog pastaen som angivet på emballagen.
Server pastaen med tunsaucen og cherrytomater, der lige er vendt på
panden med lidt hvidløg
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 994 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fisk i fadEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pasta med varm-røget ørred og persilleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fyldt hvidkålshovedEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladecreme med rabarberkompotEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os