Logo

Friterede oksetestikler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dusin oksetestikler
Hvedemel
Salt
Peber
Paprika
Hvidløg
Cayenne
 
Bland melet med salt, peber, paprika, hvidløg og cayenne.
Oksetestikler er temmelig store, så det er en god ide at partere dem.
Vend testikelstykkerne i melblandingen og fritér dem i en gryde.
De er klar når de er sprøde på ydersiden.
Serveres med peberodsauce og absurde mængder øl.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.291 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her