Logo

Fyldt lammekølle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 kg lammekølle uden ben
200 g hakket kalv- og svinekød
1 æg
salt og peber
¼ rød peberfrugt
¼ gul peberfrugt
1 ½ spsk hakket mynte
smeltet smør til pensling

Lammekøllen afpudses.

Peberfrugterne blancheres i få minutter, afkøles og skæres i fine tern.

Kalve- og svinekødet røres sammen med æg, pebertern salt og peber og hakket mynte. Farsen kommes ind i lammekøllen, der derefter lukkes med kødnåle eller bomuldstråd.

Lammekøllen pensles med smeltet smør og steges 45 min. i en 200ºC forvarmet ovn. Køllen tages ud og hviler i 15 min. et lunt sted, steges igen i 20 min. Hvorefter den hviler 10 min. inden den skæres for
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.303 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?