Logo

Fyldt mørbrad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stor svinemørbrad
250 g champignoner
smør
2 spsk nøddekerner
1 spsk hakket persille
3 dl piskefløde
1 dl sherry el. portvin
salt og peber

Befri mørbraden for sener og hinder og skær en revne på langs.

Skær champignonerne i skiver.

Rist dem i lidt smør på panden, til væden er fordampet og champignonerne er gyldne.

Hak nødderne og kom dem på panden sammen med champignonerne.

Rist det sammen ganske kort. Tilsæt persille og hæld piskefløde og sherry/portvin på panden. Lad saucen koge lidt ind og smag til med salt og peber.

Læg mørbraden i et ovnfast fad. Hæld saucen over, så revnen bliver fyldt. Sæt fadet i ovnen ved 255°C 20-25 min.


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.970 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?