Logo

Fyldt peberfrugt med nøddemix

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 peberfrugter
150 g champignoner
200 g løse ris
100 g hakkede hasselnødder
2 dl fløde
muskatnød salt og peber
2 spsk hakket persille
smør
 
Skyl og rens peberfrugterne og fjern toppen og tag frøstolene ud.
Smelt smørret og rens og skiv champignonerne.
Svits dem i smørret, tilsæt løse ris, hasselnødder, fløde og smag til med
muskat, salt og peber.
Lad delene simre sammen i 5 min.
Rør hakket persille i og fordel blandingen i peberfrugterne.
Bag dem i ovn med en lille smørklat i hver, til de er let sprøde i toppen i
25 min ved 200ºC.
Server med kartoffelmos eller bag kartoflerne med i ovnen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.585 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken fridag er det bedst at undvære?





Effektiv reklame - klik her