Logo

Fyldt perlehønebryst med svampesauce, pasta og grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 perlehønebryster
400 g spinat (frossen)
1 løg
smør

Sauce:
250 g svampe
½ l. piskefløde
citronsaft
olie
salt og peber

Pasta:
500 g frisk pasta
Grønsager

Farseret perlehønebryst:
Spinaten brunes let af sammen med finthakket løg.

Krydres med salt og peber.

Skær en lomme på undersiden af brystet, og den afkølede spinat fyldes i.

Brysterne steges ca. 25 min. ved 180°C i varmluftsovn.

Svampesauce:
Svampene skylles, tørres og skæres i skiver.

De sauteres i en gryde med lidt olie.

Fløden tilsættes og indkoges til det halve.

Saucen smages til med citronsaft samt salt og peber.

Pasta: Pastaen koges ca. 1 min. i vand tilsat olie og salt.

Retten serveres med friskkogte grønsager.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.300 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?