Logo

Fyldt perlehønebryst med svampesauce, pasta og grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4 perlehønebryster
400 g spinat (frossen)
1 løg
smør

Sauce:
250 g svampe
½ l. piskefløde
citronsaft
olie
salt og peber

Pasta:
500 g frisk pasta
Grønsager

Farseret perlehønebryst:
Spinaten brunes let af sammen med finthakket løg.

Krydres med salt og peber.

Skær en lomme på undersiden af brystet, og den afkølede spinat fyldes i.

Brysterne steges ca. 25 min. ved 180°C i varmluftsovn.

Svampesauce:
Svampene skylles, tørres og skæres i skiver.

De sauteres i en gryde med lidt olie.

Fløden tilsættes og indkoges til det halve.

Saucen smages til med citronsaft samt salt og peber.

Pasta: Pastaen koges ca. 1 min. i vand tilsat olie og salt.

Retten serveres med friskkogte grønsager.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.063 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mørbrad i fad MED haricots vertsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Dyreryg gourmetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Orientalsk pasta-rejesalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• MannabuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!