Logo

Fyldt ribbensteg i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 1/4 kg ribensteg
10-12 svesker
2 æbler
sukker
hvedemel
kulør
       
Få slagteren til at knække ribbenene, så stegen kan lukkes sammen og rids sværen.
Gnid kødet med salt og peber.
Læg de udblødte svesker og æblesnitter på den ene halvdel af kødet og
drys evt. lidt sukker på, hvis æblerne er meget sure.
Luk kødet sammen og fæstn det med metalkødpinde.
Læg stegen i den gennemfugtede stegeso.
Steg den ved 250ºC i 1 3/4 til 2 timer.
Stegen skal helst være så mør, at benene let kan tages ud, når stegen skæres for.
Skum skyen for fedt og jævn den med hvedemel, smag den til og farv den med kulør.
Spis hvide eller brunede kartofler til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.711 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æggekage med grønsager - diabetikerHvis du laver mad til en person, bør du prøve denne æggekage med grønsager - den kan...
• Laks i chiliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Basmati ris med stjerneanis og kanelBasmatiris stammer fortrinsvis fra Nordindien. Risene er langkornede og aromatiske. Her...
• Æbletrifli med kogt cremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!