Logo

Fyldt ribbensteg med peberfrugter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
1 løg
1 madæble
1 ½ spsk solsikkeolie
2 tsk paprika
salt og peber
1 spsk eddike
1 kg mager ribbensteg
1 l. vand

Smørbolle:
1 spsk blødt smør
1 spsk hvedemel

Nykogte kartofler
hakket persille

Befri peberfrugterne for stilk og frøstol og skær dem i strimler.
Hak løget groft og skær æblet i tynde både.
Varm olien og bland peberfrugter, løg og æble i.
Lad det dampe under låg i 5-6 min. Krydr med paprika, salt og peber.
Kom eddiken i og lad det hele koge godt igennem. Bred det ud på et flat fad, så det køler af.
Lav en lomme igennem stegen ved at stikke en lang spids kniv igennem.
Stik kniven ind fra hver side, så der åbnes hele vejen igennem stegen, uden at siden skæres op.
Gnid med salt over og ned i ridserne i sværen og sæt den i ovnen ved 225 ºC på nederste rille.
Skru straks ned til 200 ºC og brun den i 15 min.
Hæld vandet ved, skru ned til 180 ºC og lad stegen stege i 1 time.
Si skyen over i en gryde og bring den i kog.
Rør smør og hvedemel sammen til smørbollen og pisk den i skyen lidt efter lidt.
Lad saucen koge igennem nogle minutter og smag til.
Server stegen i pæne skiver ledsaget af sauce og kartofler drysset med persille.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.669 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?