Logo

Fyldt skinkemignon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 skinkemignon á ca. 450 g
1 finthakket rødløg
1 skrællet og udkernet pære skåret i fine tern
salt og peber
olie til stegning
1 dl piskefløde
1/2 blomkål i buketter
2 dl svinebouillon eller væde fra stegen
Maizena
400 g kartofler
 
De finthakkede rødløg og det halve af pæren sauteres på panden til
løgene er blanke.
Tages af varmes og afkøles.
Der skæres en lomme på langs, hele vejen igennem midten af mignonen
uden at skære igennem siderne.
Den ene ende lukkes med kødnål og massen fyldes i modsattes ende og
den lukkes herefter også med kødnål.
Lægges i ovnfast fad sammen med vand eller bouillon.
Steges i ovn ved 180ºC i ca. 35 minutter.
Kartoflerne koges.
Stegen tages ud og væden sigtes fra.
Væde og piskefløde koges op med de resterende pæretern og jævnes
med en anelse Maizena.
Smages til med salt og peber.
Server med kogte blomkålsbuketter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.435 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Citron-bulgurEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Oksebov med tomatsauceog lækker chokoladekageKød, der får lov at simre i en gryde med sauce, bliver kun bedre af at være lavet i god...
• FarspandekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• BlommetrifliBlommetrifli er en fantastisk dessert. For det første er den nem at lave og smager super...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os