Logo

Fyldte agurker i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 - 1 1/2 tykke salatagurker
250 g hakket oksekød
1 æg
2 spsk rasp
1 knsp.timian
salt
peber
2 spsk smør
1 1/2 dl fløde

Læg stegesoen (Römertopf) i vand 1 time før brug. Flæk agurkerne flækkes og skrab det inderste ud med en ske. Drys agurkehalvdelene med salt. Rør kødet sammen med æg og rasp, smag det til med timian, salt og peber. Læg agurkestykkerne, som godt kan skæres ud i portionsstørrelser, i stegesoen. Læg smørklatter på hist og her. Steg dem ved 250ºC i ca. 50 minutter.

Serveres med kartoffelmos eller ris.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 878 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kalkun i peberrod med grov jordskokkemosHvis du vil have mere bid, kan du tilsætte mere peberrod. AIternativt kan du servere det i...
• Stegt lammebov med rødbedesauteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Karpe koteletEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• GulerodsisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os