Logo

Fyldte squashblomster

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Squashblomst er mange steder en delikatesse, blandt andet i Italien. Smegen er mild og sødlig med noter af mandel og muskat. Her fyldes de med blandt andet sølvbede og ost.

 

1 spsk hakket løg
1 ½ spsk smør eller margarine
½ l. kogt hakket og afdryppet spinat eller sølvbede (kaldes også bladbede og mangold)
2 ½ dl kogte ris
1 æggeblomme
1 ¼ dl revet cheddarost
salt, peber
8-12 squashblomster

   
Svits løget i smør.
Tilsæt spinat og ris og bland det godt med æggeblomme, revet ost, salt og peber.
Stop fyldet i squashblomsterne og læg dem i et smurt ovnfast fad.
Blomsterne bages i en 190ºC varm ovn ca. 25 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.885 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her