Logo

Fyldte squashblomster

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Squashblomst er mange steder en delikatesse, blandt andet i Italien. Smegen er mild og sødlig med noter af mandel og muskat. Her fyldes de med blandt andet sølvbede og ost.

 

1 spsk hakket løg
1 ½ spsk smør eller margarine
½ l. kogt hakket og afdryppet spinat eller sølvbede (kaldes også bladbede og mangold)
2 ½ dl kogte ris
1 æggeblomme
1 ¼ dl revet cheddarost
salt, peber
8-12 squashblomster

   
Svits løget i smør.
Tilsæt spinat og ris og bland det godt med æggeblomme, revet ost, salt og peber.
Stop fyldet i squashblomsterne og læg dem i et smurt ovnfast fad.
Blomsterne bages i en 190ºC varm ovn ca. 25 minutter.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.187 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• BasilikumgrydeLækker og nem gryderet med basilikum. Prøv dig frem med for eksempel kylling, kalkun eller...
• Lammeryg a la provencaleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Brunkål med svineskankEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Andefedt, pære og andet, der rykker her i landet...En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!