Logo

Gåseragout

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/4 liter suppe kogt på gåsehals - vinger og en kråse.
250 g kogeflæsk
250 g champignon
lidt gåsefedt
1 l. tør rødvin
20 g hvedemel
salt, peber, lidt allehånde
samt krydderurter: timian, merian, løvstikke og basilikum
Dertil 20 små løg og naturligvis kød fra gåsen og en lever
 
Flæsk og gåsekød skæres i små stykker og vendes i en gryde med smørret.
Når kødet er smukt gyldent, tages det op, og løgene kommes i og svitses, til de tager farve.
Også de tages op og smørret bages op med lidt hvedemel, til det begynder at blive brunt.
Nu kommes kød og flæsk tilbage i gryden og rødvin hældes ved.
Spæd med suppen og alle ingredienser på nær svampe og lever.
Kog det for svag varme i mindst 2 timer.
Skum og si saucen.
Kom champignon i og kog videre i en halv time.
Legér saucen med leveren, som er finthakket, og det hele varmes kraftigt op uden at koge.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.223 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stegt laks på røget kartoffelsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Karbonader med stuvede ærter og gulerødderKarbonader eller krebinetter. Hvad er forskellen? Der ikke er nogen forskel, det er to...
• Sølvbedebladepakker med laks og blommesauceSølvbede kendes også som bladbede og mangold. Her bruges de i en asiatisk inspireret ret...
• Tirami su - kvik-mig-opEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!