Logo

Gåse-foie gras, stegt, med lun salat af sølvbede og friske majs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Hvis man generelt kan lide foie gras, så er denne ret helt sikkert noget for dig. Den stegte gåse foie gras serveres med frisk sølvbedesalat (og kendt som bladebede eller mangold) og friske majs.

 

 

- samt hindbærsauce  (4 personer)
 
4 skiver gåse-foie gras af bedste kvalitet
1 lille sølvbede (kaldes også bladbede eller mangold)
1 frisk sukkermajskolbe
Smør
Olie-vinaigre dressing
16 flotte hindbær
1 dl kraftig kalvefond
Hindbærvinaigre
Salt, peber
 
Reducer hindbærvinaigren og hæld kalvefond på og reducer saucen til passende smag og konsistens.
Lun hindbærrene i saucen lige inden servering.
Del sølvbeden i stængler og blade og blancher hver for sig i rigeligt saltet vand.
Skær kernerne af majskolben.
Lun sølvbedestængler og -blade samt majskerner i lidt vand og smør og vend i dressing lige inden servering.
 
Steg foie gras skiverne smukt gyldne på panden og krydr med salt og peber.
Anret foie gras'en på sølvbede-majs salat med hindbærsauce omkring.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.172 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?