Logo

Gåse-foie gras, stegt, med lun salat af sølvbede og friske majs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Hvis man generelt kan lide foie gras, så er denne ret helt sikkert noget for dig. Den stegte gåse foie gras serveres med frisk sølvbedesalat (og kendt som bladebede eller mangold) og friske majs.

 

 

- samt hindbærsauce  (4 personer)
 
4 skiver gåse-foie gras af bedste kvalitet
1 lille sølvbede (kaldes også bladbede eller mangold)
1 frisk sukkermajskolbe
Smør
Olie-vinaigre dressing
16 flotte hindbær
1 dl kraftig kalvefond
Hindbærvinaigre
Salt, peber
 
Reducer hindbærvinaigren og hæld kalvefond på og reducer saucen til passende smag og konsistens.
Lun hindbærrene i saucen lige inden servering.
Del sølvbeden i stængler og blade og blancher hver for sig i rigeligt saltet vand.
Skær kernerne af majskolben.
Lun sølvbedestængler og -blade samt majskerner i lidt vand og smør og vend i dressing lige inden servering.
 
Steg foie gras skiverne smukt gyldne på panden og krydr med salt og peber.
Anret foie gras'en på sølvbede-majs salat med hindbærsauce omkring.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.654 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• SvinemørbradbøfferEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Krikand a la orangeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Varme sardinbrød + Svinekam, stegt som vildtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Varm bærsauce til dessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!