Logo

Gourmet krebs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g krebsehaler, drænede
100 g champignon
5 stk skalotteløg
½ ds flåede tomater
2 spsk stærk ketchup
½ stk hønsebouillonterning
1 dl piskefløde
25 g smør
1 tsk karry
1 tsk paprika
1 dl hvidvin
lidt estragon

Fintsnittede champignon ristes i 25 g smør, finthakkede løg tilsættes. Tomater med saft presses gennem en fin sigte ned i gryden.
Den småtskårne bouillonterning kommes i sammen med salt og peber. Det hele simrer lidt, hvorefter fløde kommes i.
Mens saucen langsomt koger ind, kommes 25 g smør på en opvarmet
pande og karry og paprika svitses.
Krebsene ristes, og når de er gennemristede, overhældes de med hvidvin.
Krebs med vin hældes over i saucen, og efter kort tids blid kogning serveres det rygende varmt med ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.809 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her