Logo

Gourmet kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 poulard
1/2 l. kogende vand,
15 hele nelliker
2 spsk tomatpure
1 dl rødvin
salt
peber
hvedemel

Gnid kyllingen, ind og udvendig, med salt og peber, bind lårene ind til kroppen.
Brun kyllingen i ovnen på 250°C i 20 min. på en rist over en bradepande. Skru ned på 200°C.
Hæld det kogende vand i bradepanden, steg i yderligere 40 min.
Tag kyllingen ud, fordel nellikerne både for og bag på kyllingen, steg yderligere 15-20 min. med ryggen opad.
Sauce ( laves når kyllingen er færdigstegt)
Svits, i lidt smør, indmaden ( finthakket) fra kyllingen, tilsæt purèen og en spsk hvedemel, rør godt.
Tilsæt skyen fra bradepanden, samt rødvinen, pisk godt, og kog igennem mindst 10 min. ellers smager det modbydelig af hvedemel, desuden koger rødvinen ind, og giver en bedre smag.
Små kogte ristede kartofler, der er krydret med salt, peber og paprika, - passer fint til.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.545 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Poussins Catelaine med fyldt kartoffelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• BønnegrydeBønner og fløde er godt fyld i en resteret
• Mørbradbøffer med bacon og balsamicoEn skøn ret med masser af smag, som kan stå på bordet i løbet af en halv time
• Kylling med spinat + Ferskengratin·med småkagerMeget nemt og meget lækkert. Næsten uden besvær får du pikante, saftige kyllingelår +...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os