Logo

Gråand med jordskokke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 gråænder
1 kg jordskokker
100 g smør
1 spsk sukker
2 spsk hvidvinseddike
12-15 små perleløg
2 dl tør hvidvin
salt
peber

Skræl jordskokkerne og kom dem i en gryde med halvdelen af smørret og lad dem blive brune på alle sider idet der røres rundt. Skræl de små løg. Når jordskokkerne er gyldne drys ses der sukker over. Lad dem karamelisere og kom derefter vineddiken i. Lad eddiken fordampe og tag gryden af ilden.
Læg ænderne i et stegefad med låg og smør dem godt.
Læg de små løg rundt om. Krydder med salt og peber og læg et par smørklatter ved løgene. Sæt ænderne i en varm ovn og lad dem stege 20 min. ved 220°. Læg jordskokkerne ned i fadet, tilsæt hvidvinen læg, låg på og steg det hele færdig ca. 10-15 min. ved 160° Serveres rygende varmt.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.107 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her