Logo

Grøn æggekage med røget makrel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Grøn æggekage med røget makrel

 

Skøn sommermad på den nemme måde - her med røget makrel, men røget sild, varmrøget laks eller hellefisk kan også bruges.

Arbejdstid: 20 min. Bagetid: 12-15 min. Ikke fryse-egnet. (2-3 personer)

 

#

6 æg

1-2 spsk flødeost

1 bdt dild

300 g kogte kartofler (terninger eller skiver)

100 g grønne ærter

1 spsk olie eller smør

1 røget makrel

salt og peber

Tilbehør: groft brød

*

 

Pisk æggene godt sammen med flødeost, fintsnittet dild, salt og peber.

Vend kartofler og ærter i.

Varm en pande med olie eller smør og hæld æggemassen på.

Bag æggekagen ved middelvarme 12-15 min.

 

Befri den røgede fisk for skind og ben og del den i mindre stykker.

Fordel dem over æggekagen og pynt evt. med dild.

Server straks med groft brød.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 628 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grønsagsæggekage med baconBegynd ugen med en lækker æggekage med masser af fyld. Varier grønsagerne med det, du har...
• Toast FlorentineÆg Florentine Toast er en god morgenmad eller brunchopskrift som også kan serveres med...
• Tips: Hvor meget vejer ægget?En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ananas bagt med vaniljeAnanas bagt med vanilje er en dejlig opskift på en lækker dessert. Karamellen giver...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!