
 
Tag en kødfri dag - der er masser af fylde i denne nemme,
grønne hverdagsret. 
Til de meget sulte kan du tilsætte skivede, kogte kartofler
og evt. lave et par ekstra spejlæg. 
4 personer. Arbejdstid: 25 min. Stegetid. 20 min. 
#
1 løg 
2 fed hvidløg 
2-3 peberfrugter 
300 g grønne bønner 
4 tomater 
1-2 spsk olie 
2-3 spsk hvidvin eller vand 
4 æg 
persille eller purløg 
salt og peber 
 
Tilbehør: 
4 skiver rugbrød 
krydderurter 
*
Pil løg og hvidløg, og hak dem fint. 
Rens peberfrugterne, og skær dem i strimler. 
Nip bønnerne, og skær dem i stykker på 3 cm. 
Skyl tomaterne, og skær dem i terninger. 
 
Steg løgene blanke på en pande med olie. 
Tilsæt hvidløg, peberfrugter og bønner, og steg i et par
min. 
Tilsæt vin eller vand, og lad retten simre i 5 min. 
Vend tomaterne i, og krydr med salt og peber. 
 
Fordel grønsagerne som 4 stakke på panden, og laven fordybning
i hver stak med bagsiden af en ske. 
Slå et æg ud i hver fordybning, og lad det stege videre i
4-5 min. 
Server med rugbrød og grønt drys. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin