Logo

Grøn lasagne

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Grøn lasagne

 

Den grønne lasagne er nem at tilberede, da der kun er en sauce. Nyd som grøn ret eller server med lidt god skinke.

Arbejdstid: 20 min. Stege/bagetid: 30 min. Fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

1 løg

1 fed hvidløg

1-2 spsk olie

250 g frosne ærter

200 g hytteost

2 æg str. L

100 g friske lasagneplader

50-100 g revet ost

salt og peber

Tilbehør: brød

*

 

Tænd ovnen på 200 °C.

Pil løg og hvidløg og hak dem fint.

Sauter dem bløde i olie og vend ærterne i.

Krydr med salt og peber og lad det simre under omrøring 5 min.

 

Blend ærterne sammen med hytteost og æg og smag til med salt og peber.

Læg ærtepureen lagvist med de friske lasagneplader og revet ost i et smurt, ovnfast fad.

Slut af med ærtepuré og drys med revet ost.

Sæt fadet i ovnen ca. 20 min. og server med brød.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 964 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• ÆrtepuréÆrtepuré er fantastisk som dip, dressing og tilbehør til aftensmaden. Og ud over at smage...
• Ærter á la FrançaiseÆrter som en franskmand ville have lavet dem, men mest, fordi danske ærter bare hører til...
• ÆrtepuréÆrtepuré er fantastisk som dip, dressing og tilbehør til aftensmaden. Og ud over at smage...
• Ris à l'amande - lav fedt %En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os