
 
Med en pose frosne ærter kan du nemt lave en sund og lækker
dip. Nyd med brødstænger, ristet brød, rå grønsager eller chips. 
4 personer. Arbejdstid: 20 min. Koge-/stegetid: 8 min. 
#
300 g frosne eller friske ærter 
1 lille fed hvidløg 
2 spsk citronsaft 
2 spsk olivenolie 
salt og peber 
50 g hasselnøddekerner 
 
Tilbehør: 
8-12 brødstænger (grissini) 
4-6 skiver tørret skinke (parma-/serrano-/skagenskinke) 
1 bundt radiser 
*
Læg ærterne i en skål, og hæld kogende vand over dem. Lad
dem trække i 1-2 min, og hæld vandet fra. 
Blend ærterne sammen med hvidløg, citronsaft og olie. 
Smag til med salt og peber. 
Rist hassel nødderne i 4-5 min. på en tør pande, og gnid
hinderne af i et rent viskestykke. 
Hak dem groft, og vend dem i ærtecremen. 
Fordel ærtecremen i 4 små glas. 
 
Skær skinkeskiverne over på langs, og vikl et stykke omkring
hver brødstang. 
Server ærtecreme og brødstænger med rensede radiser.