Logo

Grønkålshøs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
750 g svinekam
750 g kogeflæsk
1 tsk peber
3 stokke frisk grønkål
Fedt til stegning

Bring kødet i kog i vand der knapt dækker.
Når vandet koger skummes kødet, og det koges mørt under låg i ca. 1 1/2 time.
Tag grønkålsbladene af stokkene og hak dem groft, tilsæt peber.
Kålen koges ca. 20 min. i kødsuppen, tages op og afkøles.
Grønkålen formes til runde kugler og skæres i skiver og steges på panden i fedtstoffet.
Grønkålshøsene serveres til det kolde kogte kød med syltede rødbeder,
sennep og rugbrød.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 580 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grillede jomfruhummereEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Roastbeef med salat og klassisk fløderand med jordbærSommeren byder på sprøde grønsager, der er gode rå i salater. Slut en lun sommeraften af...
• Grønt fiskefadEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Dessertkurve med citronmousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os