Logo

Grønsagstærte med ørred

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Dej:
200 g fuldkornsmel
50 g hvedemel
1 dl solsikkeolie
1 tsk salt
4-5 spsk vand
3-4 spsk kvarg o,1 %

Fyld :
150-200 g ørredfilet
1 courgette
2 æg
2 dl skummetmælk
2 store tomater
dild
purløg

Bland alle ingredienser til dejen i en skål og ælt den hurtigt sammen.
Den er umulig at rulle, så læg den i tærteformen og "mos" den ud i stedet for.
Bag den i ca 15 minutter v/ 200°C
Blanchér den skiveskårne courgette i lidt vand til den er blevet lidt blød
Fordel skiverne på tærtebunden og derover tomatskiver.
Skær ørredfileten i strimler og læg ovenpå tomater og courgette.
Pisk æggene sammen med mælk og ibland hakkede krydderurter, salt og Peber
Hæld blandingen over tærten
Bag nu i ca 25 minutter.
Serveres evt med en let dressing af cremefraiche 9% eller kvarg med citron og dild.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.290 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kalkunbryst med enebærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegt torsk med peberfrugt og frisk basilikum 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• RoastbiffEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pære i honningEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os