Logo

Grønsagstærte med ørred

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
200 g fuldkornsmel
50 g hvedemel
1 dl solsikkeolie
1 tsk salt
4-5 spsk vand
3-4 spsk kvarg o,1 %

Fyld :
150-200 g ørredfilet
1 courgette
2 æg
2 dl skummetmælk
2 store tomater
dild
purløg

Bland alle ingredienser til dejen i en skål og ælt den hurtigt sammen.
Den er umulig at rulle, så læg den i tærteformen og "mos" den ud i stedet for.
Bag den i ca 15 minutter v/ 200°C
Blanchér den skiveskårne courgette i lidt vand til den er blevet lidt blød
Fordel skiverne på tærtebunden og derover tomatskiver.
Skær ørredfileten i strimler og læg ovenpå tomater og courgette.
Pisk æggene sammen med mælk og ibland hakkede krydderurter, salt og Peber
Hæld blandingen over tærten
Bag nu i ca 25 minutter.
Serveres evt med en let dressing af cremefraiche 9% eller kvarg med citron og dild.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.376 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her