Logo

Grønsagstærte på pastabund

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

150 g pastaskruer
4 porrer
250 g cherrytomater
evt. andre letkogte grønsager
1 løg
15 g smør
3 æg
1/4 l. fløde
100 g revet emmentaler

Kog pastaen al dente og lad den dryppe af i en sigte.
Snit porrerne og kog dem møre i letsaltet vand.
Skær løget i tern og svits dem møre i smørret, læg pastaen i et smurt ovnfast fad og fordel grønsagerne ovenpå.
Pisk æg, fløde, salt og peber sammen og bland osten i.
Hæld æggemassen over grønsagerne.
Sæt fadet i ovnen ca. 30 min. ved 225°C.
Serveres med flûtes.

Tips: Fyldet kan suppleres med skinketerninger eller letristede pølseskiver


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.660 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kylling sommerfriskPerfekt til en sommermiddag. Kylling og herlige grønsager kombineret i et fint farvemix
• Abrikosfarseret svinekam, salat og dipAbrikosfarseret svinekam, salat og dip er utrolig delikat ret, som virkelig får det bedste...
• Lakseruller med tomatharissaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• JordbærsandwichEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os