Logo

Gratinerede auberginer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gratinerede auberginer

2 store auberginer

salt

hvedemel

2 spsk smør eller margarine

2 spsk (oliven)olie

3 løg

1 porre

1 ds tomatsuppe

hvidløgssalt

200 g Danbo ost

Tilbehør: flute

*

Flæk auberginerne og fjern de største kerner med en ske.

Skær hver halvdel i tykke skiver og drys dem med salt.

Lad dem hvile 10 minutter.

Vend skiverne i hvedemel og rist dem let i smør eller margarine og olie på panden.

Læg dem taglagt i smurt, ildfast fad.

Hak løgene og skær porren i skiver.

Svits begge dele i fedtstoffet og hæld det over auberginerne.

Smag tomatsuppen til med hvidløgssalt og hæld den over.

Dæk med tynde osteskiver og gratiner retten 15-20 minutter i en 275°C varm ovn.

Server flute til.  

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.684 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Roskildefestivalen være politik eller musik? I år vil de fejre solidaritet med Palæstina. Er det foreneligt med musik?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her