Logo

Gratinerede chililever

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
750 g kalvelever
4 spsk olie
3 løg
1 dåse flåede tomater
3 fed hvidløg
2 gulerødder
1 chili
2 porrer
70 g ost
50 g hvedemel
1 tsk karry
Salt
peber

Leveren skæres i tynde skiver som vendes i blandingen af hvedemel, karry, salt og peber og steges svagt i den opvarmede olie ca. 5 minutter. Herefter lægges de i et fad. Løgene skæres i skiver og svitses med de pressede hvidløg. Gulerødder, chilipeber og porrer skæres i tynde skiver og koges med de flåede tomater ca. 15 minutter og hældes over leveren. Osten rives og drysses over til sidst. Sættes i ovnen ved 180º i ca. 30 minutter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 802 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rosastegt lammekølleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Drømmende bøfEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Oksestrimler til bearnaisesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Mandel GelatoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os