Logo

Gratinerede courgetter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Gratinerede courgetter

4 courgetter
1 lille finthakket løg
1 bøftomat i tern
1 spsk grofthakket kørvel
150 g fromage frais 0,3%
2 dl Cheasy Hytteost 1,5%
10 g smør
salt og friskkværnet peber
evt. lidt hvidløg

Skyl courgetterne og del dem på langs, udhul dem med en ske og læg dem i et ildfast fad.

Damp det finthakkede løg i smør sammen med indmaden fra courgetterne, indtil det meste af væden er væk.

Tilsæt de øvrige ingredienser - og smag til med salt og peber og evt. lidt knust hvidløg.

Hæld masssen i courgetterne og bag dem i ovnen ved 180°Ci 15-25 min.
Serveres som selvstændig vegetarret eller til en mager kødret.
Ikke fryseegnet

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 604 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tigerrejer med tempuradej og dipEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Krydret ovnbagt laksEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Whiskyflamberet svinemørbradEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ymerfromage 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os