Logo

Gratineret broccoli med skinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
½ kg broccoli
200 g skinke
 
Sauce:
30 g margarine
30 g hvedemel
1 ½ dl broccolivand
1 ½ dl mælk
½ tsk salt
½ tsk muskatnød
2 æg
1 spsk parmesanost
klid eller brødkrumme til drys
 
Skær broccolistænglerne i passende stykker og kog dem i ca. 5 min i lidt vand.
Skær skinken i strimler.
Læg de kogte broccoli i et smurt raspet fad og fordel skinken over kålen.
Lav saucen af margarine, hvedemel, kogevand, mælk, salt og muskat.
Rør æggeblommerne i saucen og pisk æggehviderne stive.
De vendes til slut forsigtigt i og saucen hældes over kål og skinke.
Drys med klid og parmesanost.
Bag retten ved 200ºC i ca. 20 min til overfladen er lysebrun.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.562 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her