Logo

Gratineret hamburgerryg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 kg kartofler
2 hakkede løg
250 g champignon i kvarte
10 g smør

15 g smør
2 ½ spsk hvedemel
4 dl mælk
lidt reven muskatnød
¾ dl reven parmesanost

Kartoflerne skrælles og skæres i 1 cm. tykke skiver.
Koges i letsaltet vand 10 min. og fordeles i et smurt ovnfast fad..
Hamburgerryggen skæres i terninger og drysses over.
Løgene svitses i smørret. Champignonerne svitses med.
Fordeles over hamburgerryggen.
Smørret smeltes i en gryde, melet røres i.
Gryden tages af varmen,.
Smages til med muskatnød, salt og peber.
Saucen hældes over.
Parmesanost drysses over.
Gratineres i ovnen 30 min ved 200º på midterste ovnrille.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.935 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her