Logo

Grill forel med parmaskinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 foreller
salt og peber
1 spsk persille
1 spsk oregano
1 tsk løvstikke
2 forårsløg
12 skiver parmaskinke
4 tomater
1 kg nye kartofler dild

Rens fisken og skrab skindet med en kniv fra hale mod hoved.
Drys indvendig med salt og læg de hakkede krydderurter i og pak skinken om de 4 fisk.
Steg dem på grillen i 5 min på hver side , og giv grillede ½ tomater og kartofler til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.384 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad laver du på St. Bededag 2024



Effektiv reklame - klik her