Logo

Grillbøf med marinerede urter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

300 g oksesteaks 2 stk
hvidløgspeber

Tilbehør:
2-3 store gulerødder
1 bundt forårsløg
grønne bønner ad libitum

Marinade:
1 dl grønsagsbouillon
rosmarin
timian
peber
lidt citronsaft
1 spsk olivenolie.

Start med urterne.
Skræl gulerødderne til tynde flager med en kartoffelskræller.

Damp forårsløgene i letsaltet vand under låg i en gryde i 2-3 min., tilsæt de grønne bønner og lad det dampe yderligere et par minutter under låg.

Tag urterne op med en hulske og lad dem dryppe af i en si.

Giv gulerodsflagerne et ganske kort opkog i vandet og lad også dem dryppe af.

Marinade:
Giv samtlige ingredienser et opkog og smag marinaden til.

Overhæld alle tre slags urter med marinaden, mens de endnu er varme.

Drys bøfferne med hvidløgspeber og steg dem på begge sider på havegrill eller grillpande.

Server urterne lune eller kolde til, evt. ledsaget af flûte smurt med hvidløgskvark.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.569 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Braiseret pighvarPighvar er en yndet spisefisk med hvid, fast kød. I denne opskrift braiseres pighvaren....
• Medister i fadEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Croque Monsieur - En parisisk lækkerbisken i dit køkkenHvis du serverer den toppet op med et spejlæg eller et pocheret æg, skifter den navn til...
• Bagte blommer med cremeBlommer til dessert? Ja, det smager fantastisk godt! Server også gerne med lækker creme,...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os