Logo

Grillbøffer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillbøffer


# Ingredienser:

4 oksebøffer

4 koteletter
4 pølser

Tilbehør:

Grill-briketter
Optændingsblokke

Barbecue- eller anden grill-olie
Kartoffelsalat, grøn salat og dressinger


* Tilberedning:

Bunden af optændingsrøret til grillen dækkes med et lag optændingsblokke, og
røret fyldes op med briketter.

Optændingsblokkene antændes, og røret sættes på grillen indtil det er holdt op med at ryge, ca. 20 minutter.

Derefter hældes de glødende briketter ud i bunden af grillen og fordeles jævnt.

 

Bøffer og koteletter bankes let.

Pølserne ridses let med 2-4 cm mellemrum.

Al kødet pensles med grill-olie, og bøffer og koteletter krydres med salt, peber og
andre gode krydderier.

Hvis al kødet skal serveres samtidig lægges koteletterne på grillen først, senere bøfferne og til sidst pølserne.

Hvis man er i tvivl om, hvornår koteletter og bøffer er færdige kan man checke farven på saften, der kommer ud, når man stikker i dem (de er gennemstegt, når farven er gennemsigtig - de er røde, når saften er rød eller lyserød).

Hvis man er meget kritisk kan man også skære kødet igennem og checke.

 

Men når man sætter sig til bords er det bare om at nyde det. For det er forhåbentlig en af de gode, lune sommeraftener.

 

Grillbøffer

........................................................................................................................

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.303 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?