Logo

Grillbøffer til spid

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

500 g hakket oksekød
1 fed knust hvidløg
2 æg
2 tsk herbes provencale
1 spsk soja
2 dl rasp
salt og peber fra kværn  

Rør først alle ingredienserne godt sammen, og lad farsen hvile lidt.
Så former du små ovale kødboller, som sættes på grillspid sammen med fx. små stykker bacon, courgetter, champignon, cherrytomater eller andet.
Pensl med olie, før spiddene grilles over trækul, ca. 5 min på hver side.
Servér de lækre spid med frisk grøn salat samt baguette til.


 

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.315 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bulgursalat med spinat, ribs og kyllingNyd en skøn salat til aftensmad - det er let og lækkert og kan varieres på utallige måder
• Miniburgere - SlidersSliders er et amerikansk begreb for små burgere serveret med forskelligt fyld. Man får...
• Dykand i tomatsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Banandessert med flødeskumDenne dessert med banan og kanel er utrolig let at lave og smager dejligt. Server gerne...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os