Logo

Grillede Black Tiger rejer med grøn salat og thousand island dressing

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 pk. Seven Seas hele rå Black Tiger rejer
saft af ½ citron
1 spsk rød chilisauce
3 fed finthakket hvidløg
havsalt
friskkværnet sort peber
1 iceberg salat
1 rødløg
½ agurk
1 bdt (eller pose) radiser

Dressing:
250 g fromage frais naturel 0.5%
2 spsk kethup
1 finthakket skalotteløg
4 finthakkede soltørrede tomater
havsalt
friskkværnet peber

De optøede rejer lægges i marinaden af citronsaft, chilisauce, hvidløg, salt og peber i min. en halv time, inden de grilles på grill eller grillpande.

Icebergsalaten skylles, tørres og rives/skæres i mindre stykker.

Rødløget skæres i tynde både, agurken skæres i korte stænger, og radiserne skæres i kvarte.

Salaten blandes, og rejerne lægges i.

Dressingen blandes og hældes over salaten eller serveres i små portionsskåle ved siden af.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.705 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?