Logo

Grillede Black Tiger rejer med grøn salat og thousand island dressing

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 pk. Seven Seas hele rå Black Tiger rejer
saft af 1/2 citron
1 spsk rød chilisauce
3 fed finthakket hvidløg
havsalt
friskkværnet sort peber
1 iceberg salat
1 rødløg
1/2 agurk
1 bdt (eller pose) radiser

Dressing:
250 g fromage frais naturel 0.5%
2 spsk kethup
1 finthakket skalotteløg
4 finthakkede soltørrede tomater
havsalt
friskkværnet peber

De optøede rejer lægges i marinaden af citronsaft, chilisauce, hvidløg, salt og peber i min. en halv time, inden de grilles på grill eller grillpande.

Icebergsalaten skylles, tørres og rives/skæres i mindre stykker.

Rødløget skæres i tynde både, agurken skæres i korte stænger, og radiserne skæres i kvarte.

Salaten blandes, og rejerne lægges i.

Dressingen blandes og hældes over salaten eller serveres i små portionsskåle ved siden af.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.190 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stegt flæsk med nudelsalatPrøv at nyde den gode gamle klassiker med nyt tilbehør. Vi steger flæskeskiverne i ovnen;...
• Kanelkylling fra GludEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Svinekød med spinat, tomat og risEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Syltet pære med hvidvinssorbet og chokoladeganacheDesserten er en nyfortolkning af Belle Helene (pære, is og chokolade)
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os