Logo

Grillede aubergineruller med kalkun

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Aubergine smager særligt dejligt, når de grilles. Her laves de sammen med kalkunschnitzel til en nem aftensmad. Server retten med nye kartofler og en tomatsalat.

 

500 g auberginer
1 spsk pesto eller olie
300 g kalkunschnitzel
1 tsk revet citronskal
1 fed hvidløg, hakket
2 spsk persille, hakket
4 soltørrede tomater i små tern

Skær aubergine i 8 skiver på langs.

Grill skiverne til auberginerne er bløde og er begyndt at tage farve.

Pensl dem på den ene side med olie eller pesto.

Skær kalkunsnitslerne igennem på langs i tynde skiver, så der er 8 skiver i alt.

Bank dem evt. lidt ud, så de har form som auberinesålerne.

Krydr dem med salt, peber, citronskal og fint hakket hvidløg.

Læg en skive kød på hver smurt auberginesål.

Drys med hakket persille og soltørrede tomater og rul auberginerne om kød og fyld. Fæstn dem med en tandstik.

Grill auberginerullerne i ca. 15 min. under hyppig vending.

 

Server dem med nye kartofler og en tomatsalat eller grillede grønsager.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.838 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her