Logo

Grillede haner med hvidløg og rosmarin til fest

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

del af buffet til ca 40 personer.

8-10 hanekyllinger
50 fed hvidløg
20 rosmarinstilke
salt og peber

Hak hvidløg og rosmarin groft, og bland det med salt og peber.
Fordel blandingen i hanerne, og gnid dem udvendig med salt og peber.
De er nu klar grilning.
Du kan leje en stor grill hos din lokale slagter eller låne dig frem hos naboer og venner.

Der skal bruges 3 kuglegriller.
Når grillkullene er klar, lægges de rundt i kanten af grillen, og der stilles en drypbakke af metal i midten af kullene.
Læg kyllingerne på risten, læg låg på, og grill dem i 1-1/4 time.
Skær kyllingerne ud i mindre stykker, og server dem på fade.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.258 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fasaner i flødesauce 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pasta carbonara med aspargesDette er ikke den "rigtige" carbonare, her kommer pasta istedet for spaghetti og så er der...
• Frikadeller med hjemmelavet kartoffelsalatDisse frikadeller med hjemmelavet kartoffelsalat er totalt retrolækkert også på en varm...
• Chokolade charlotte kage med mynteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os