Logo

Grillede lammespid med rispilaf

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 lammekølle ca. 2.5 kg
 
Marinade:
3 spsk olie
1 spsk citronsaft
3 fed presset hvidløg
Friskkværnet salt og peber
Hakket persille 
 
Rispilaf:
2 løg
3 spsk olie
4 spsk lyse rosiner
4 spsk mandelflager
450 g basmatiris
 
Tilbehør:
8 grofthakkede tomater
8 brød
 
Kødet skæres fra benet og skæres i mundrette stykker.
Marinaden blandes og vendes med kødet.
Kødet trækker 1-2 timer og gerne natten over i køleskab.
Kødet drysses med salt og peber og sættes på spid.
Der grilles indtil kødet er gennemstegt, ca. 15 minutter.
spiddene drysses med persille ved serveringen.
Løget skæres i tynde ringe, som steges sprøde i olie på en pande.
Til sidst tilsættes rosiner og mandelflager.
De nykogte ris lægges på et fad, og løg, rosiner og mandler drysses over.
Grofthakkede tomater og brød serveres til.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.483 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grillet klipfiskEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• RødbedepoulardEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hakkebøf på syrlige porrerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Escoffier's traditionel Plum PuddingBortset fra portionernes størrelse er indholdet næsten det samme, der er lidt variation i...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!