Logo

Grillet makrel med fyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 hele urensede sildemakreller

Eksotiskfyld:
forårløg
rød peberfrugt
limeskal
hvidløg
ingefær
rød chilifrugt
koriander
evt. kokosmælk

Nicoisefyld:
sorte oliven
skalotteløg
hvidløg
persille
estragon
evt. ansjos

Grøntfyld:
løg
champignon
persille
estragon
brøndkarse
kapers
evt. sennep eller citronsaft

Beregn ca. 3-4 spsk fyld pr. makrel. Forholdet mellem ingredienserne er en temperamentssag.
Åbn makrellerne fra ryggen med en lille skarp kniv og tag ben og indmad ud (bugen bevares uåbnet). Tør dem indvendig med lidt køkkenrulle og gnid lidt salt og peber ind i fiskekødet. Kom lidt god olivenolie på lidt køkkenrulle og gnid skindet med olien – så drypper olien ikke ned i kullene, og fisken sidder ikke fast i risten efter grillningen. Fordel fyldet i fiskene og luk dem med kødnåle eller læg dem i en sandwichrist. Grilltiden er kort, brug evt. en kødnål, – den skal føles pænt lun, men ikke brændende, når den stikkes i kødet, hvor fisken er tykkest.
Server med et godt hjemmebagt brød, evt. med soltørret tomat og en god salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.775 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her