Logo

Grillet medisterpølse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Grillet medisterpølse

 

Når du griller medister bliver den endnu bedre. Den får en fin og røget smag, og så er den nem at lave i kuglegrill eller gasgrill.

Til 4 personer Tilberedningstid: ca. ½ time

 

#

500 g grovhakket medister

barbecue krydderi

olie til pensling

godt brød i skiver

*

1. Medisterpølsen kan grilles hel eller i stykker, men den skal have et opkog først i lidt vand på en stegepande.

Lad den simre i 10 min.

Husk at prikke den, så evt. væde kan løbe fra.

 

2. Lad medisterpølsen dryppe af og dup den helt tør.

Nu drysses den med barbecue krydderi og pensles med olie.

 

3. Hvis medisteren grilles hel, snos den til en ring, så er den nemmere at have med at gøre.

Stykkerne grilles som pølser.

Stegetiden er lidt længere end for grillpølser.

Grill pølserne 5-6 min. ialt. Vend dem ofte.


En god kartoffelsalat passer godt til!

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 552 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Røget medister med bønnesalatAlle pølse-elskere får her deres bønner opfyldt, der er røget dejlig medister på panden
• PølsewokVor populære røgede medister kan tilberedes på mange måder. En lækker og moderne opskrift...
• Kålpølser - Berliner-kålpølserKålpølse er en udbredt spise i den sydlige del af Danmark samt i Slesvig-Holsten. Den...
• Panna Cotta 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!