Logo

Grillet medisterpølse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillet medisterpølse

 

Når du griller medister bliver den endnu bedre. Den får en fin og røget smag, og så er den nem at lave i kuglegrill eller gasgrill.

Til 4 personer Tilberedningstid: ca. ½ time

 

#

500 g grovhakket medister

barbecue krydderi

olie til pensling

godt brød i skiver

*

1. Medisterpølsen kan grilles hel eller i stykker, men den skal have et opkog først i lidt vand på en stegepande.

Lad den simre i 10 min.

Husk at prikke den, så evt. væde kan løbe fra.

 

2. Lad medisterpølsen dryppe af og dup den helt tør.

Nu drysses den med barbecue krydderi og pensles med olie.

 

3. Hvis medisteren grilles hel, snos den til en ring, så er den nemmere at have med at gøre.

Stykkerne grilles som pølser.

Stegetiden er lidt længere end for grillpølser.

Grill pølserne 5-6 min. ialt. Vend dem ofte.


En god kartoffelsalat passer godt til!

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 828 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?