Logo

Grillet tunbøf med pastasalt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 tunbøffer
1 spsk olivenolie
1 fed hvidløg
frisk timian

Pastasalat:
300 g pasta
100 g rucola eller andet salat
200 g cherrytomater
1 rødløg
1 bundt forårsløg

Dressing:
1/4 dl olivenolie, eller mindre
saft af 1/2 citron
1 fed hvidløg
salt og peber

Rør en marinade af olivenolie, presset hvidløg og frisk timian.
Smør marinaden på tunbøfferne og lad dem marinere i 1/2 time.
Kog pastaen som angivet på emballagen og afkøl den.
Skyl salaten og lad den afdryppe.
Halver cherrytomaterne og skær løget i tern.
Forårsløgene skæres i strimler.
Vend ingredienserne til pastasalten med let hånd.
Rør en dressing af olie, citronsaft, presset hvidløg, salt og peber.
Hæld dressingen over salaten.
Grill tunbøfferne i 2-3 min. på hver side og server dem med pastasalaten.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.134 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Squash, bagtEn lidt eksotisk ret med squash der både kan serveres til for eksempel kylling eller kan...
• Kalvefilet i porter og sennepEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Svensk pølseret på bålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• SukatgratinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os