Logo

Grillet tunbøf med pastasalt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 tunbøffer
1 spsk olivenolie
1 fed hvidløg
frisk timian

Pastasalat:
300 g pasta
100 g rucola eller andet salat
200 g cherrytomater
1 rødløg
1 bundt forårsløg

Dressing:
¼ dl olivenolie, eller mindre
saft af ½ citron
1 fed hvidløg
salt og peber

Rør en marinade af olivenolie, presset hvidløg og frisk timian.
Smør marinaden på tunbøfferne og lad dem marinere i ½ time.
Kog pastaen som angivet på emballagen og afkøl den.
Skyl salaten og lad den afdryppe.
Halver cherrytomaterne og skær løget i tern.
Forårsløgene skæres i strimler.
Vend ingredienserne til pastasalten med let hånd.
Rør en dressing af olie, citronsaft, presset hvidløg, salt og peber.
Hæld dressingen over salaten.
Grill tunbøfferne i 2-3 min. på hver side og server dem med pastasalaten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.140 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her