Logo

Grillet tunbøf a la nicoise

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Grillet tunbøf a la nicoise

Brug direkte grillning

 

2 spsk dijonsennep

2 past. æggeblommer

2 spsk eddike

6 spsk olie

20 grønne bønner

4 tunbøffer a 150 g

havsalt og peber

2 hjertesalat

2 hårdkogte æg i halve

4 ansjosfileter

2 spsk sorte oliven

 

Bland sennep, æggeblomme og eddike.

Smag til med salt og pisk langsomt olien i.

Blancher hurtigt bønnerne og afkøl dem i isvand.

Grill tunbøfferne 3 minutter på hver side, så tunen stadig er rå i midten.

Krydr med salt og peber.

Anret tunbøffen med hjertesalat, halve æg, bønner og sennepsdressing.

Pynt med ansjosfileter og oliven.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.609 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sprængt andEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pølse og surkål i fadEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grydebøf med kartoflerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Creme brulee - creme brulée - creme brüle: se Creme brûléeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os