Logo

Grillet tunbøf a la nicoise

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillet tunbøf a la nicoise

Brug direkte grillning

 

2 spsk dijonsennep

2 past. æggeblommer

2 spsk eddike

6 spsk olie

20 grønne bønner

4 tunbøffer a 150 g

havsalt og peber

2 hjertesalat

2 hårdkogte æg i halve

4 ansjosfileter

2 spsk sorte oliven

 

Bland sennep, æggeblomme og eddike.

Smag til med salt og pisk langsomt olien i.

Blancher hurtigt bønnerne og afkøl dem i isvand.

Grill tunbøfferne 3 minutter på hver side, så tunen stadig er rå i midten.

Krydr med salt og peber.

Anret tunbøffen med hjertesalat, halve æg, bønner og sennepsdressing.

Pynt med ansjosfileter og oliven.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 4.856 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her