Logo

Grillet Victoriafisk med safran-tomatsalsa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 Victoriafisk-bøffer a 150 g
Salsa:
4 modne tomater
1 skalotteløg
0,2 g safran
saft af 1 citron
1/2 dl olie
lidt frisk estragon

Fisken grilles til den stadig er saftig i midten.
Tomaterne skæres i kvarte, saft og kerner fjernes og tomatkødet skæres i små tern.
Røres sammen med finthakket løg, safran, citronsaft, olie, salt, peber og estragon.
Anrettes med salsaen omkring og med krydderurter på toppen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.471 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Laks med mangoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Beef Steak and Kidney PieSteak og Kidney Pie er en typisk og populær britisk ret. Den består af nyrer fra kalv...
• Langtidsstegt nakkekam og æbledessertEn rigtig efterårsmenu med simremad og friske æbler til dessert
• Karamel-rand med ris / RiskaramelrandEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os