Logo

Grillet Victoriafisk med safran-tomatsalsa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 Victoriafisk-bøffer a 150 g
Salsa:
4 modne tomater
1 skalotteløg
0,2 g safran
saft af 1 citron
½ dl olie
lidt frisk estragon

Fisken grilles til den stadig er saftig i midten.
Tomaterne skæres i kvarte, saft og kerner fjernes og tomatkødet skæres i små tern.
Røres sammen med finthakket løg, safran, citronsaft, olie, salt, peber og estragon.
Anrettes med salsaen omkring og med krydderurter på toppen.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.800 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?