Logo

Grillstegte foreller med kryddersmør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 foreller
1 bundt dild
1 citron eller lime
olie eller smør
salt og peber

Kryddersmør:
1 spsk persille, finthakket
50 g smør
1 tsk citron- eller limesaft
1 spsk estragon, finthakket
friskkværnet peber

Foreller er velegnet til grill, men varmen må ikke være for stærk. Pakker man forellerne i alufolie, undgår man, at skindet hænger i risten, men den bedste grillaroma får man når forellerne lægges direkte på risten eller ind i en fiskerist.

Gnid forellerne indvendigt med salt, dryp med citron- eller limesaft, læg en kvist dild i hver og fold dem sammen. Pensl med olie og læg forellerne på risten 3-4 minutter på hver side. Drys med salt og server.

Lægges forellerne i alufolie, lægges et par smørklatter på fisken, før den pakkes ind. Forellen er færdig, når man let kan trække rygfinnen ud.

Rør krydderurtesmørret sammen, og server det til fisken med salat og flûtes.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.271 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hakkebøf i ovnHakkebøffer i ovn med lækre, bløde løg champignon, grøn peber, tomat og bacon og en...
• Sellerifad med oksekødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Høns i asparges grønne og hvideAspargessæsonen er kort, så vi har proppet denne elskede mormorret med både grønne og...
• Frisk jordbærisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!