
# Ingredienser: 
150g bacon 
500 g svinekød i tern 
2 tsk paprika 
2 store løg 
500 g champignon 
5 dl bouillon 
2 spsk majsstivelse 
lidt fløde 9% 
125 g cocktailpølser 
salt og peber 
Tilbehør: Kogte ris og salat 
* 
Fremgangsmåde: 
Skær bacon i tern og svits det i en gryde uden fedtstof. 
Tilsæt svinekødet og svits det med 3-4 min. sammen med
paprika. 
Tilsæt hakket løg og champignon i skiver og lad dem svitse i
yderligere 4 min. 
Tilsæt 5 dl bouillon og lad retten simre ved svag varme i
20-30 min. 
Rør majsstivelsen ud i fløden og hæld det i gryden under
omrøring. 
Lad saucen koge op, tilsæt cocktailpølserne og lad dem koge
med et par minutter. 
Smag til med salt og peber.