Logo

Grydestegte duer + Kræmmerhuse med hindbærmousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grydestegte duer + Kræmmerhuse med hindbærmousse

Grydestegte duer

4 unge duer

smør eller margarine

salt og peber

100 g skalotteløg

250 g champignon

1 stilk blegselleri

1,5 dl portvin

Tilbehør: kogte persilledryssede kartofler, salat

*

Rens duerne og halver dem.

Tryk dem omhyggeligt af i køkkenrulle og brun dem på alle sider i rigeligt fedtstof.

Læg dem efterhånden over i en anden gryde.

Drys med salt og peber.

Kom mere fedtstof på panden og brun løg, hele champignon og finsnittet blegselleri.

Læg det over duerne.

Kog panden af med 1-1,5 dl kogende vand og hæld det i gryden.

Læg låg over.

Stil gryden ind i en 225°C varm ovn i ca. ½ time.

Hæld portvinen over duerne og fortsæt stegningen i endnu ca. 25 minutter - eller til duerne er meget møre.

Server dem i gryden og server persilledryssede kartofler og salat til.

Madopskrift billede

Kræmmerhuse med hindbærmousse

500 g hindbær

3 spsk sukker

1 tsk citronsaft

10 dl piskefløde

1 æggehvide

8-10 færdigkøbte kræmmerhuse

*

Madopskrift billede

Mos eller blend hindbærrene med sukker og citronsaft.

Pisk fløden meget, meget stiv og vend hindbærrene i.

Stil det koldt 1-2 timer.

Pisk æggehviden stiv og vend den i hindbærfløden.

Fyld det i kræmmerhuse og server desserten straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 5.718 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her